Регистар на сертифицирани лица


Пребарувања
Институција Кандидат
ИмеПрезимеИнституцијаВажност одВажност до
АгронБафтијариДирекција за заштита и спасување24/11/202124/11/2024
СефединИсмаилиКлиника за кардиологија - Скопје24/11/202124/11/2024
ЛазимеМамудиЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Гостивар24/11/202124/11/2024
Ана Ќурапова ИвановаАкционерско друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката - Скопје22/11/202122/11/2024
КатеринаДојчиновскаРМ НУ Македонска Филхармонија Скопје22/11/202122/11/2024
Едис НуриЈП Улици и Патишта - Скопје22/11/202122/11/2024
ВерицаБојковска- МиленковиќЦентар за управување со кризи22/11/202122/11/2024
ЕлизабетаДамевска ЈовановскаЈавна установа од областа на здравството за потребите на јавните здравствени установи универзитетски клиники, завод и ургентен центар - Скопје22/11/202122/11/2024
ФредерикаТасевскаДржавен училишен центар за образование и рехабилитација Партенија Зографски - Скопје22/11/202122/11/2024
ЕленаДешлиеваЈЗУ Клиника за Хематологија22/11/202122/11/2024
ВикторИловЈП Комуналец - Кавадарци22/11/202122/11/2024
ЕлизабетаНиколовскаЈавна установа од областа на здравството за потребите на јавните здравствени установи универзитетски клиники, завод и ургентен центар - Скопје22/11/202122/11/2024
АнаМиовскаОпштина Центар22/11/202122/11/2024
МериЃорѓиевскаЈЗУ Клиника за инфективни болести и фебрилни состојби - Скопје22/11/202122/11/2024
ТомиславЈанкуловскиЈЗУ Специјализирана болница за геријатриска и палијативна медицина „13 Ноември“ - Скопје08/11/202108/11/2024
СоњаКузмановскаНУ Спомен куќа на Мајка Тереза08/11/202108/11/2024
НасерЌеримиОсновен суд Куманово08/11/202108/11/2024
ДанаМилошевскаДржавен инспекторат за земјодлство08/11/202108/11/2024
ЕленаАлесковскаНУ Национална галерија на Македонија08/11/202108/11/2024
СејдулаЛимановскиКомисија за односи со верски заедници и религиозни групи08/11/202108/11/2024
12345...Последен


*Податоците наведени во регистарот се дадени од кандидатите наведени во истиот. Доколку има промена на некој од податоците кај одреден кандидат, лицето е должно да го извести Бирото.