Регистар на сертифицирани лица


Пребарувања
Институција Кандидат
ИмеПрезимеИнституцијаВажност одВажност до
ВиолетаАнѓелеска СпасоваАкционерско друштво за вршење на енергетски дејности МАКЕДОНСКИ ЕНЕРГЕТСКИ РЕСУРСИ Скопје во државна сопственост15/02/201915/02/2022
ВераВелковаЈЗУ Центар за јавно здравје - Струмица15/02/201915/02/2022
МајаМиловановиќ МихајловиќАгенција за странски инвестиции и промоција на извозот на Република Македонија15/02/201915/02/2022
ГоранЗлатевСОЗШУ Ѓорче Петров Кавадарци22/01/201922/01/2022
ФлораХајдари МуслиуДСД Томе Стефановски-Сениќ - Скопје16/01/201916/01/2022
РужицаАрсоваАгенција за храна и ветеринарство11/01/201911/01/2022
ЈанеПетковскиМинистерство за внатрешни работи на РМ11/01/201911/01/2022
ЕмилијаМеханџискаЈЗУ Геронтолошки Завод 13 Ноември - Скопје11/01/201911/01/2022
СтевчоРистескиНационална Установа Охридско лето - Охрид11/01/201911/01/2022
АлександраМихајловаЈЗУ ЗД НЕГОТИНО11/01/201911/01/2022
МарјанПатлиџанковскиАгенција за администрација11/01/201911/01/2022
СтанкаАрсовскаЈЗУ ЗД НЕГОТИНО11/01/201911/01/2022
ДрагицаМеханџискаООУ Гоце Делчев11/01/201911/01/2022
ИвонаЈовчевскаМинистерство за внатрешни работи на РМ11/01/201911/01/2022
ЛидијаНастевскаОДГ „Распеана младост„ Карпош - Скопје11/01/201911/01/2022
ЕлизабетаЦветковскаЈКП Водовод н.Илинден11/01/201911/01/2022
ЛилјанаДимовскаЈЗУ Геронтолошки Завод 13 Ноември - Скопје11/01/201911/01/2022
ХарунДехариАгенција за администрација11/01/201911/01/2022
АнаОрданоскаФакултет за ветеринарна медицина - Скопје11/01/201911/01/2022
АнгелЛозаноскиОпштина Аеродром11/01/201911/01/2022
12345...Последен


*Податоците наведени во регистарот се дадени од кандидатите наведени во истиот. Доколку има промена на некој од податоците кај одреден кандидат, лицето е должно да го извести Бирото.